Blue Band Kookboek Soepen & Sauzen |
|
Pieternel Pouwels en Carin Leenders-de
Vries (red). 1987; 3e dr.. Categorie: basiskookboek Onderwerp: basisrecepten Serie: Blue Band Kookencyclopedie |
Links:
Terug naar Kookboekenzoeken
| Links | Recept | Hoofdingrediënten | Categorie | Techniek | Blz |
| 210 | Knoflooksoep | knoflook, bouillon, bloem , melk, Alpro light | gebonden soep | koken | 30 |
| 10 | Goulashsoep | rundvlees, paprika, uien, aardappel | maaltijdsoepen | koken | 50 |
| 09 | Hollandse erwtensoep | varkensvlees/kip, spliterwten, groenten | maaltijdsoepen | koken | 51 |
| 45 | Franse uiensoep | uien, bouillon, witte wijn, kruiden | maaltijdsoepen | koken | 56 |
| 100 | Gazpacho | komkommer, tomaat, paprika, ui | koude soepen | pureren, zeven | 80 |
| 176 | Stroganoffsaus | ui, paprikapoeder, bloem, wodka, room | witte sauzen | koken | 93 |
| 177 | Pepersaus | peperkorrels, cognac, bloem, kookroom | bruine sauzen | koken | 105 |
| 186 | Tomatensaus | tomaten, ui, wortel, peterselie, selderij, basilicum, olijfolie, bouillonpoeder | diverse sauzen | koken | 123 |
Soepen 6
Kruiden 138
Specerijen 140
Receptenregister 142