Bron |
Eigen recept |
Keuken |
Nederlands |
Techniek |
airfryer, roken, wokken |
Type |
AVG, samengesteld gerecht, wokgerecht |
Categorie |
aardappelen, groente, rub, vlees |
Dieet |
cholesterolverlagend |
miekedewaal.nl - recepten |
Snijd de bloemkool in kleine roosjes, was ze en kook maximaal 2 minuten voor. Giet af en laat uitlekken in een vergiet
Was de paprika, snijd deze in kleine stukjes.
Haal de buitenste schil van de ui en snijd en snipper de ui.
Schil de gember en snijd in kleine stukjes. Pel de
knoflook en hak deze fijn.
Was de peper, haal de pitjes en de zaadlijsten er uit en
snijd in kleine stukjes.
Doe de olie in een wok en bak de ui totdat deze glazig
is. Voeg de peper,
knoflook en gember toe en wok even mee.
Doe de bloemkool in de wok en bak 3 minuten op hoog vuur mee.
Voeg de kruidenmix en sesamolie toe en roer goed door
en wok nog 2 minuten.
Strooi er voor het serveren nog wat sesamzaad over de
schotel.
Lekker met röstirondjes
uit de airfryer
en gerookte fricandeau met een
rub.
Links:
pikante komijnrub
Midden: paprikarub
Rechts:
gember-sinaasappelrub