Bron |
Bewerking van becel.nl |
Keuken |
Europees |
Techniek |
airfryer, braden, wokken, |
Type |
AVG, samengesteld gerecht |
Categorie |
aardappelen, groente, vlees |
Dieet |
cholesterolverlagend |
| miekedewaal.nl - recepten |
Maak de krieltjes schoon. Snijd ze, zo nodig in kleinere stukjes. Laat ze mooi bruin en gaar worden in de airfryer.
Was en snijd de broccoli in roosjes en de stengel in plakken of blokjes. Kook de broccoli 3 minuten in kokend water. Giet de broccoli af, spoel af met koud water en laat daarna goed uitlekken in een zeef.
Snijd de lente-uitjes schuin in
stukjes, was ze en droog ze in de slacentrifuge
Hak de peterselie grof.
Schil de kaki en snijd in
reepjes
Snijd de varkenshaas in 6 dikke plakken en bestrooi de plakjes
vlees met vers gemalen peper en anijszaad.
Verwarm de olie en Becel in een wok of
koekenpan. Leg de varkenshaasplakken in
de hete Becel en bak 3 minuten aan elke kant.
Voeg de
kaki en lente-ui aan de pan toe en wok het nog 1 minuut.
Doe 1 eetlepel olie in een wok. Wok de broccoli totdat deze licht bruint en warm is. Bestrooi met vers gemalen peper.
Meng de krieltjes met de peterselie.
Leg het vlees met de
kaki en lente-uitjes op twee borden.
Schep de
aardappeltjes en broccoli erbij.