Blue Band Kookboek Vlees & Wild |
|
Carin Leenders-de Vries (red). Ter Aar,
Van Lindonk, 1987; 4e dr. Categorie: ingrediënten Onderwerp: vlees, wild Serie: Blue Band Kookencyclopedie |
Links:
Terug naar Kookboekenzoeken
| Links | Recept | Hoofdingrediënten | Categorie | Techniek | Blz |
| 19 | Goulash | runderlappen, paprika, ui, kummel | stoofpotten | stoven | 90 |
| 17 | Hachee | runderlappen, ui, laurier, kruidnagel | stoofpotten | stoven | 91 |
| 147 | Balkenbrij | varkensvlees, boekweitmeel, rommelkruid | charcuterie | koken, bakken | 123 |
Bereidingstijden 7
Het rund 8
Het varken 9
Het kalf 10
Het lam 11
Keukengereedschap 12
Stoven 68
Koken 96
Frituren 112
Charcuterie 116
Wild 126
Kruiden 132
Specerijen 134
Maten en gewichten 136
Algemene basistechnieken en termen 137
Vlees en wijn 140
Receptenregister 141