Bron |
Eigen recept |
Keuken |
Europees |
Techniek |
koken, stoven, wokken |
Type |
AVG, samengesteld gerecht |
Categorie |
groente, pasta, vis, saus |
Dieet |
cholesterolverlagend |
miekedewaal.nl - recepten |
Boen de courgette schoon, rasp de winterwortel en snijd
beiden in plakjes.
Maak de paprika schoon en snijd deze in
stukjes.
Doe de olie en Becel in de wok en voeg de groenten
toe. Bak deze op hoog vuur en doe er wat Italiaanse
kruiden bij.
Doe er vervolgens de inhoud van het pakje saus met 125
ml. water bij en roer het goed door.
Leg de witvis
er op en laat alles in 10 minuten gaar worden.
Bereid intussen de tagliatelle ( kooktijd 9 minuten in
bouillon).
Voeg tot slot nog wat alpro soja cuisine light aan
de groentevisschotel toe.
Serveer de tagliatelle en de groentevisschotel in aparte schalen.
Eigen saus:
Doe 75 ml water bij de groenten. Leg de witvis er op en laat
alles in 10 minuten gaar worden
Doe 2 afgestreken eetlepels maïzena in een kopje en giet daar 50
cl water of koude melk bij. Roer dit tot een glad papje.
haal de gare vis uit de schaal en voeg het maizenapaje toe. Roer
goed door, zodat het niet klontert. Leg de vis weer op de schaal
als het sausje dik genoeg is, voeg eventueel nog een scheutje
room of Alpro toe en serveer in de schaal.