Bron |
Bewerking van jumbosupermarkten.nl. en smulweb.nl |
Keuken |
Nederlands |
Techniek |
koken, wokken |
Type |
wokgerecht |
Categorie |
aardappelen, groente, vlees |
Dieet |
cholesterolverlagend |
miekedewaal.nl - recepten |
Maak de broccoli schoon en snijd deze in
kleine roosjes en de steel in plakjes. Was alles.
Breng water aan de kook, voeg de broccoli toe en laat
deze 3 minuten koken. Giet af en laat in een vergiet
uitlekken.
Pel en snipper de ui en knoflook en snijd
de paprika in stukjes.
Bak het gehakt rul. Voeg de
uisnippers, knoflook en paprika toe en bak 5 minuten
mee.
Doe de tomatenpuree er bij en een scheutje
wodka.
Meng de
stroganoffsaus met water en roer door
het gehaktgroentemengsel. Doe de broccoli er bij en
eventueel tot slot alpro of room.
Giet de aardappelen af, doe de melk en klontje boter in de pan en stamp tot de puree smeuïg is. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat