Blue Band Kookboek Vis

Carin Leenders-de Vries en Pieternel Pouwels (red). 1988.
Een initiatief van Blue Band Rotterdam.

Categorie: ingrediënten

Onderwerp: vis

Serie: Blue Band Kookencyclopedie

Links:

  • de genummerde links verwijzen naar recepten van het receptenoverzicht op mijn website
  • 00 verwijzen naar op internet door anderen opgenomen beschrijvingen
  • x = zelf uitgeprobeerd
  • ! staat op mijn lijstje om uit te proberen

Terug naar Kookboekenzoeken

Links Recept Hoofdingrediënten Categorie Techniek Blz
  Viskoekjes       94

Inhoudsopgave

Voorwoord

Inleiding

Maten, gewichten en ovenstanden

Keukengereedschap

Zoutwatervis

Zoetwatervis

Inktvis, schaal- en schelpdieren 15

  • Vísbouíllon 15
  • Pocheren 16
  • Stoven 52
  • Bakken 74
  • Frituren 102
  • Grilleren 110
  • Stomen 116
  • Diversen 118
  • Visconserven 126
Vis en wijn 154

Groentegerechten en sauzen 155

Kruiden 156

Specerijen 158

Basistechnieken en termen 140

Receptenregister 142