Pasta |
| Reijer Blankenspoor. Zaandam Albert Heijn, 1998. Categorie: type gerecht Onderwerp: pasta Serie: AH eetboekenreeks |
Links:
Terug naar Kookboekenzoeken
| Links | Recept | Indeling boek | Pastasoort | Menugang | Hoofdingrediënt | Blz |
| Vlindertjes met verse tomatensaus | Gerecht 10-20 min | farfalle | voor- of bijgerecht | vis- of schaaldieren | 21 | |
| ’Duivelse’ spaghetti* | Gerecht 10-20 min | spaghetti | voor- of bijgerecht | vegetarisch | 22 | |
| Spaghetti met spinazie* | Gerecht 10-20 min | spaghetti | voor- of bijgerecht | vegetarisch | 23 | |
| Driekleurige tagliatelle | Gerecht 10-20 min | tagliatelle | voorgerecht | vis- of schaaldieren | 25 | |
| Pastabonensoep | Gerecht 10-20 min | cravattini | hoofdgerecht | vlees | 26 | |
| Spaghetti met ei, spek, room en peterselie | Gerecht 10-20 min | spaghetti | hoofdgerecht | vlees | 27 | |
| Tweekleurige pasta met olie, knoflook en gedroogde tomaten* | Gerecht 10-20 min | paglia e fieno | voorgerecht | vegetarisch | 28 | |
| Snelle macaroni met Bolognese-saus | Gerecht 10-20 min | macaroni | hoofdgerecht | vlees | 30 | |
| Zwarte tagliatelle met zeevruchten | Gerecht 10-20 min | tagliatelle | hoofdgerecht | vis- of schaaldieren | 32 | |
| Fusilli in laagjes met ham | Gerecht 10-20 min | fusilli | hoofdgerecht | vlees | 33 | |
| Groene spaghetti met walnotenkaassaus* | Gerecht 10-20 min | spaghetti | hoofdgerecht | vegetarisch | 34 | |
| Tagliatelle met artisjokken | Gerecht 10-20 min | tagliatelle | hoofdgerecht | vlees | 35 | |
| Verse ravioli met kruiden* | Gerecht 10-20 min | ravioli | hoofdgerecht | vegetarisch | 36 | |
| Tagliatelle met sardineroom | Gerecht 10-20 min | tagliatelle | hoofdgerecht | vis- of schaaldieren | 38 | |
| Ravioli met knoflook, tomaat en rivierkreeftjes | Gerecht 10-20 min | ravioli | hoofdgerecht | vis- of schaaldieren | 39 | |
| Tortelloni op Napolitaanse wijze* | Gerecht 10-20 min | tortelloni | hoofdgerecht | vegetarisch | 40 | |
| Sedanini met tomaatblokjes, mozzarella en basilicum* | Gerecht 10-20 min | Sedanini | hoofdgerecht | vegetarisch | 41 | |
| Pipe rigate met tonijnsaus | Gerecht 10-20 min | pipe rigate | hoofdgerecht | vis- of schaaldieren | 43 | |
| Dunne spaghetti met surimi en sugarsnaps | Gerecht 10-20 min | spaghettini | hoofdgerecht | vis- of schaaldieren | 44 | |
| Penne met gorgonzolasaus, walnoten en pistachenoten* | Gerecht 10-20 min | penne | hoofdgerecht | vegetarisch | 45 | |
| Macaroni met spek en kaas | Gerecht 10-20 min | macaroni | hoofdgerecht | vlees | 46 | |
| 00 | Spaghettini met citroen en gerookte-zalmsteaks | Gerecht 10-20 min | spaghettini | voor- of lunchgerecht | vis- of schaaldieren | 47 |
| Reginone met varkenshaas en rozemarijn | Gerecht 10-20 min | tagliatelle | hoofdgerecht | vlees | 49 | |
| Spaghetti met rucola* | Gerecht 10-20 min | spaghetti | hoofdgerecht | vegetarisch | 50 | |
| Romige tortelloni* | Gerecht 10-20 min | tortelloni | hoofdgerecht | vegetarisch | 51 | |
| x00 | Tweekleurige spaghetti uit Umbrië | Gerecht 10-20 min | paglia e fieno | hoofdgerecht | vlees | 52 |
| Tagliatelle met hazenrug en bundelzwammen | Gerecht 10-20 min | tagliatelle | hoofdgerecht | wild- of gevogelte | 53 | |
| Penne rigate met broccoli * | Gerecht 20-35 min | penne | voor- of bijgerecht | vegetarisch | 55 | |
| Courgettesoep met aneletti* | Gerecht 20-35 min | aneletti | voor- of lunchgerecht | vegetarisch | 56 | |
| Penne uit Amatrice | Gerecht 20-35 min | penne | hoofdgerecht | vlees | 57 | |
| Pastaoortjes met paddenstoelen en gegrilde groente* | Gerecht 20-35 min | orecchiette | hoofdgerecht | vegetarisch | 58 | |
| Tagliatelle uit Genua* | Gerecht 20-35 min | tagliatelle | lunchgerecht | vegetarisch | 59 | |
| Minestronesoep* | Gerecht 20-35 min | macaroni | hoofdgerecht | vegetarisch | 60 | |
| Tagliatelle met kippenlevertjes, salie en bacon | Gerecht 20-35 min | tagliatelle | hoofdgerecht | wild- of gevogelte | 62 | |
| Groene spaghetti met lentegroenten* | Gerecht 20-35 min | spaghetti | hoofdgerecht | vegetarisch | 63 | |
| Driekleurige spiraaltjes met gehaktballetjes | Gerecht 20-35 min | fusilli | hoofdgerecht | vlees | 64 | |
| Campagnole met rode saus | Gerecht 20-35 min | campagnole | hoofdgerecht | wild- of gevogelte | 65 | |
| Spaghetti met pestosaus* | Gerecht 20-35 min | spaghetti | voor- of lunchgerecht | vegetarisch | 66 | |
| 00 | Rotelle met kip, tomaten en champignons | Gerecht 20-35 min | rotelle | hoofdgerecht | wild- of gevogelte | 68 |
| Gegratineerde macaroni | Gerecht 20-35 min | macaroni | hoofdgerecht | vlees | 69 | |
| Spiraaltjes met hamtomatensaus | Gerecht 20-35 min | fusilli | hoofdgerecht | vlees | 70 | |
| Groene lasagne met kip en shiitake | Gerecht 20-35 min | lasagne | hoofdgerecht | wild- of gevogelte | 71 | |
| Lasagne met paddenstoelensaus* | Gerecht 20-35 min | lasagne | hoofdgerecht | vegetarisch | 73 | |
| Gegratineerde tortellini* | Gerecht 20-35 min | tortellini | hoofdgerecht | vegetarisch | 74 | |
| Driekleurige spaghetti met mosselen | Gerecht 20-35 min | spaghetti | hoofdgerecht | vis- of schaaldieren | 75 | |
| Pastavlindertjes met pizzareepjes* | Gerecht 20-35 min | farfalle | hoofdgerecht | vegetarisch | 76 | |
| Spaghetti met snijbonen en rode pesto* | Gerecht 20-35 min | spaghetti | hoofdgerecht | vlees | 77 | |
| Salade van lasagne, gerookte kip en tonijnsaus | Gerecht 35 min + | lasagne | hoofdgerecht | vis- of schaaldieren | 79 | |
| Pastasalade in radicchio | Gerecht 35 min + | farfalle | voor- of buffetgerecht | vlees | 80 | |
| Pasta-tonijnsalade | Gerecht 35 min + | pipe rigate | voor- of buffetgerecht | vis- of schaaldieren | 81 | |
| Lasagne met ricotta en pesto* | Gerecht 35 min + | lasagne | hoofdgerecht | vegetarisch | 82 | |
| Spaghetti Bolognese | Gerecht 35 min + | spaghetti | hoofdgerecht | vlees | 83 | |
| Aubergine-pastataart* | Gerecht 35 min + | macaroni | hoofdgerecht | vegetarisch | 84 | |
| Rotelle met auberginetomatensaus* | Gerecht 35 min + | rotelle | hoofdgerecht | vegetarisch | 86 | |
| Gegratineerde sedanini uit de oven | Gerecht 35 min + | sedanini | hoofdgerecht | vlees | 87 | |
| Vislasagne | Gerecht 35 min + | lasagne | hoofdgerecht | vis- of schaaldieren | 88 | |
| Cannelloni met ricotta en spinazie* | Gerecht 35 min + | cannelloni | hoofdgerecht | vegetarisch | 89 | |
| Kikkererwtensoep met fusilli* | Gerecht 35 min + | fusilli | voor- of lunchgerecht | vegetarisch | 90 | |
| Klassieke lasagne | Gerecht 35 min + | lasagne | hoofdgerecht | vlees | 92 | |
| Cannelloni uit Napoli | Gerecht 35 min + | cannelloni | hoofdgerecht | vlees | 93 | |
Hoofdstuk 1: Pasta, ongekend veelzijdig 6
Pastakunde 7
Goede partners van pasta 9
Zo maakt u zelf verse pasta 10
Pasta en wijn 11
Gouden regels voor het koken van pasta 12
Recepten:
Hoofdstuk 2: Pasta als bijgerecht 14
Hoofdstuk 3: Gerechten Gerecht 10-20 minuten 18
Hoofdstuk 4: Gerechten Gerecht 20-35 minuten 54
Hoofdstuk 5: Gerechten 35 minuten en langer 78
Index op alfabet 94
Aanduiding vegetarische gerechten 94
Index op ingrediënten